
メディア掲載のお知らせ 「TIME Magazine Asia Edition(2025年10月13日号)」にて ベルアメール京都別邸の代表商品「瑞穂のしずく」が紹介されました。
ベルアメール京都別邸の代表商品「瑞穂のしずく」が、**TIME Magazine Asia Edition(2025年10月13日号)**の特集 “How To Make Good Products” にてご紹介いただきました。
ベルアメール京都別邸が大切にしている“ものづくり”へのこだわりや、日本ならではの感性と美意識に共感いただき、世界を代表するTIME Magazineに掲載いただけましたことを、心より光栄に存じます。
これからも、“ものづくり”の精神を大切に、京都の魅力とともに、日本のショコラが持つ美味しさと美しさを世界へ届けてまいります。
We are honored that our signature creation, “Mizuho no Shizuku” from Bel Amer Kyoto Bettei, has been featured in the TIME Magazine Asia Edition (October 13, 2025 issue) as part of the special feature “How To Make Good Products.”
We are deeply grateful that the article recognizes our dedication to "monozukuri" —the Japanese spirit of craftsmanship and creation —as well as the unique sense of beauty and aesthetics that define our brand.
We will continue to cherish the spirit of monozukuri, and share the taste and beauty of Japanese chocolate, together with the charm of Kyoto, with the world.
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How To Make Good Products(TIME Magazine)
Content by Global Kigyo Co., Ltd.